BRZE PIROŠKE SA ŠUNKOM Savršene za doručak ili večeru, a nikad slasnije
Sočne i ukusne, najbolje služite uz jogurt.

Potrebno je:
- 700 g brašna
- 200 ml jogurta
- 180 ml (1 čaša) kisele pavlake
- 2 jajeta
- 250 g iseckanog sira
- 150 g iseckane šunke
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica kima
Priprema:
U jednu posudu stavite brašno, pa dodajte, jogurt, kiselu pavlaku, jaja, so, kim, pecivo, šunka i sir. Zamesite testo pa ostavite da odmori 10 minuta.Zatim ga razvaljajte na debljinu 0,5 cm. Isecite ivice da dobijete pravougaonik, pa ga isecite na uzdužne trake pa poprečno. Pržite piroške na zagrejanom ulju. Onda ih stavljajte na ubruse da se ocede od viška masnoće.

Oprez, lažni majstori na internetu: Naplate samo dolazak

Poznati prvi favoriti među imenima za maskote Expo 2027 Beograd

Skandal u hrvatskoj vojsci

Neodoljiva ponuda! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 418€ – na samo dva sata leta od Vas!

Egipatski Maldivi – nikada povoljnije! Jutarnji polasci svake nedelje uz 299€ akontacije I čak do -10% popusta!

MAKSIM GORKI JE UŽIVAO U VRNJAČKOJ BANJI! Ruski pisac je bio oduševljen Srbijom i Srbima
Blagojević pred AEK: "Verujemo u prolaz! Biće sigurno drugačije nego na Kipru"

TOKOM SVETSKOG PRVENSTVA U VATERPOLU 3000 DINARA I 1500 FREE SPINOVA SAMO U ADMIRAL BETU

Casa Maiac – Upoznajte Kosmaj inspirisan Toskanom

Neodoljiva ponuda! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 99€ i čak do -12% popusta!

KIFLICE SA MARGARINOM Brze i posne, poćiće vam voda na usta koliko su ukusne
Najbolje služite uz sojin jogurt.

ŠTRUDLA SA ORASIMA Mirisna i sočna, nestaće pola pleha dok trepnete!
Nema ko vam neće tražiti recept.

DOMAĆI ĐUVEČ PO BAKINOM RECEPTU Čari tradicionalne kuhinje u jelu koje osvaja i mirisom i ukusom
Savršen spoj mesa i povrća pravi je raj za nepca.

PAVLOVA TORTA SA BRESKVAMA Lagana letnja poslastica ukusa koji budi sva čula
Lagana i sočna, za sve svečan

FAŠIRANE ŠNICLE PO TURSKOM RECEPTU Biće savršenog ukusa, a nema jaja i prezli
Recept je jednostavan, a ukus savršen.
Komentari (0)