HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

Potrebno je:
- 500 g mladih krompirića
- 50 g rendanog parmezana
- peršun ili mirođija
- ulje
- so
Priprema:
Krompiriće stavite u prokuvalu vodu pet minuta da se blanširaju. Isperite ih hladnom vodom, ocediti i osušiti papirnim ubrusom. Pržite na vrelom ulju na srednjoj temperaturi dok ne dobiju zlatnu boju. Izvadite na tanjir, posolite i vrele pospite rendanim parmezanom i seckanim peršunom.

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Nadutost nije bezazlena: Koji su skriveni uzroci ovog problema?

Prolećne alergije: Tiha epidemija savremenog života – Kako olakšati neprijatne simptome?
ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

POHOVANE ČOKOLADICE Brzi desert kada vam se jede nešto slatko, a nemate vremena
Prave se lako, a pojedu brzo.

NEODOLJIVI GRIZ KOLAČ SA BOROVNICAMA Uspeva i početnicima, a obara s nogu koliko je ukusan
Sočan i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.

POGAČICE OD SAMO 4 SASTOJKA Biće mekane i sutradan, a pravi raj za nepca
Savršene za doručak, uz šolju jogurta.


LESKOVAČKA PLJSKAVICA Sočna, pikantna i punog ukusa, nije ni čudo što je kraljica roštilja
Služite u somunu uz prilog po želji.
Komentari (0)