KROASAN SA ČOKOLADOM ZA SAVRŠEN VIKEND Mekan i vazdušast, a topi se u ustima
Mirisni kroasani u savršenom spoju sa čokoladom oduševiće sve koji ih budu probali.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

FRANCUSKI KROASANI Neodoljivo pecivo koje savršeno ide uz kafu ili čaj
Pecivo bez premca ukusa koji se pamti.

FRANCUSKI KROASAN Dodajte ujutru uz šoljicu kafe, imaćete osećaj kao da ste kod Ajfelovog tornja
Mirisni i vazdušasti, osetićete duh Pariza u svakom zalogaju.

BRZE KIFLICE SA SIROM Biće mekane kao duša, a ostaće sveže danima
Mekane i sočne, najbolje odmah stavite duplu meru.

NAJBOLJI RECEPT ZA PRINCES KROFNE Jednostavne i provereno dobre, kao one iz bakine kuhinje
Mekane i vazdušaste, po receptu bez mane.
- 1 kg brašna T-500
- 200 ml mleka
- 200 g vode
- 250 g jogurta
- 250 g margarina
- 1,5 kesica kvasca
- 1 kašika meda
- 2 kašičice soli
- 50 ml ulja
Fil:
- 200 g čokolade
- 4 kašike ulja
Priprema:
Sipajte kvasac u toplu vodu da se aktivira. Brašno, mleko, vodu, jogurt, med, so i ulje stavite u posudu pa dodajte nadošli kvasac i umesite testo. Ostavite testo sa strane na toplom da poveća zapreminu. Na radnu površinu pospite brašno pa premesite testo i podelite na 8 loptica. Istopljenim margarinom premažite svaku lopticu, sem poslednje, pa ih ređajte jednu na drugu. Razvucite na debljinu pola cm pa isecite testo na trouglove. Savijte u oblik kroasana pa ređajte u pleh obložen margarinom. Zatim svaki kroasan premažite margarinom. Ostavite na toplom pa prebacite u rernu. Pecite kroasane sa čokoladom 20 minuta na 220 stepeni. Pečene kroasane ostavite da se malo prohlade pa umačite u istopljenu čokoladu.

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Kongres MIND – AI u medicini: Istražite Budućnost Medicine i Veštačke Inteligencije MIND 2025
ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

Prolećne alergije: Tiha epidemija savremenog života – Kako olakšati neprijatne simptome?

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Nadutost nije bezazlena: Koji su skriveni uzroci ovog problema?

BATACI U PARADAJZ SOSU Za ručak koji se pamti, nikad sočniji, a meso se lepi za prste
Mekani i ukusni, cela porodica će ih obožavati.

PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna, mekana i mirisna, bogatog ukusa koji se pamti
Svaki zalogaj je raj za nepca.

BRZE KIFLICE SA SIROM Biće mekane kao duša, a ostaće sveže danima
Mekane i sočne, najbolje odmah stavite duplu meru.

LENINA TORTA SA KAFOM U savršenom spoju sa omiljenim napitkom, neprevaziđenog ukusa
Savršena za sve svečane prilike.

BOŽANSTVENA NUGAT TORTA Poslastica koja se ne odbija, svaki zalogaj je raj za nepca
Neodoljiva poslastica, za sve prilike.
Komentari (0)