PICA ČETIRI GODIŠNJA DOBA Gurmansko jelo kome nećete moći da odolite, neprevaziđenog ukusa
Savršena za lepo veče sa prijateljima, nestaće u roku od odmah.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PICA ČETIRI GODIŠNJA DOBA Gurmansko jelo savršeno za lepo druženje sa prijateljima
Sa hrskavom podlogom i slasnim nadevom, prste da poližete.

PICA SA PILETINOM ZA LEPO VEČE SA PRIJATELJIMA Sočna i slasna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Lako se pravi, a savršenog je ukusa.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

PICA OD KROMPIRA Italijanski klasik savršen za iznenadne goste
Slasna i ukusna, uzećete parče više.
- 500 g brašna
- 2 kašičice suvog kvasca
- 320 ml mlake vode
- 1 kašičica maslinovog ulja
- pola kašičice šećera
- 1 prstohvat soli
- 6 kašika pasiranog paradajza
- 250 g mocarele
- 160 g šampinjona
- 180 g srca artičoke
- 70 g crnih maslina bez koštica
- 4 velike kriške šunke
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Razmutite kvasac sa šećerom u mlakoj vodi, pa ostavite 5 minuta da se aktivira. U velikoj vangli pomešajte brašno i so. Napravite udubljenje u sredini, pa sipajte smesu vode i kvasca. Mesite testo 5 do 10 minuta, dok ne postane glatko i mekano. Dodajte maslinovo ulje u veliku čistu posudu i trljajte sve dok se zdjela ne prekrije. Oblikujte u kuglu, pa stavite u posudu. Vrh testa premažite malom količinom maslinovog ulja, pa pokrijte prozirnom folijom. Ostavite bar tri sata na toplom dok ne naraste. Testo podelite na pola. Pritisnite da dobijete krug, pa razvaljajte na oblik tepsije. U tepsiju obloženu pek papirom stavite picu, pa je premažite sa 3 kašika pasiranog paradajza. Nanesite polovinu mocarele. Dodajte nadeve na 4 dela pice. Pecite picu 10 do 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepenil.

Casa Maiac – Upoznajte Kosmaj inspirisan Toskanom

Egipatski Maldivi – nikada povoljnije! Jutarnji polasci svake nedelje uz 299€ akontacije I čak do -10% popusta!

TOKOM SVETSKOG PRVENSTVA U VATERPOLU 3000 DINARA I 1500 FREE SPINOVA SAMO U ADMIRAL BETU

OPOZICIJA BEZ SRAMA! Blokaderi foteljaši protest pretvorili u pijanku!

Bez ovoga nikako ne idite na plažu: Nećete izgoreti, koža će vam biti zahvalna, a još ćete uštedeti!

Neodoljiva ponuda! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 418€ – na samo dva sata leta od Vas!

OTKRIJTE ČAROLIJU ZAPADNE SRBIJE Tara, Drina, Bajina Bašta i Ljubovija - letovanje koje se pamti do kraja života!

Neodoljiva ponuda! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 99€ i čak do -12% popusta!
Konstantinovi mama i tata se sele u Cirih? Munja obelodanio planove sa Stefani posle Elite, pa priznao da sumnja u njene emocije, a evo i zbog čega! (VIDEO)

Poznati prvi favoriti među imenima za maskote Expo 2027 Beograd

ČIZBURGER PITI NIKO NE MOŽE DA ODOLI Savršena vruća, a biće super i hladna
Savršenog ukusa, a zamirisaće cela kuća.

SPANAĆ MUSAKA SA MLEVENIM MESOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za savršen nedeljni ručak
Sočna i slasna, ukućani će biti oduševljeni.

POSNE AMERIČKE PALAČINKE Nimalo ne zaostaju za originalom, smažu se u trenu
Samo dodajte javorov sirup i namaz po želji.

UŠTIPCI MEKANI KAO DUŠA Recept Ane Sević raspametio domaćice na mrežama, svi ga dele
Iako je pobornica zdrave ishrane, voditeljka Ana Sević podelila je recept za uštipke kojima nije moguće odoleti. Ovaj recept joj je dala baka, i jedino takve priznaje, prave domaće. Njene kulinarske specijalitete najviše vole suprug Danijel i deca, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni.

BAKIN SPANAĆ MIRIŠE NA DETINJSTVO Kremast i jednostavan, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Najbolje služite uz meso ili ribu.
Komentari (0)