TORTA OD BATATA I CRNE ČOKOLADE Viralni recept koji je oduševio brojne domaćice
Fenomenalna poslastica jednostavne pripreme.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

REFORMA TORTA Raskošna poslastica bogatog ukusa koji se ne zaboravlja
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.

MEDOVIK TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Po receptu za početnike, uspeće bukvalno svima
Savršena za sve svečane prilike.

CEZAR SALATA Dijetalna, zasitna i preukusna, nećete biti gladni satima
Savršenog ukusa, pravićete stalno.

POLICAJAC TORTA Obožavala je cela Jugoslavija, a jeftina i izdašna
Savršena za sve svečane prilike.
- 400 g pečenog batata
- 200 g tamne čokolade
- plus 80-100 g tamne čokolade
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Prepolovite batat, pa ga izbodite viljuškom i prekrijte folijom. Pecite ga 50 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, sve dok ne omekša. Skinite mu koru i odvojite oko 400 g batata. Otopite oko 200 g crne čokolade, pa dodajte u batat i dobro izblendajte, Izlijte u kalup obložen pek papirom.
Prelijte tortu čokoladnom glazurom. Ostavite u frižideru da se prohladi i stegne.

Poznati prvi favoriti među imenima za maskote Expo 2027 Beograd

Kolagen - prolazni trend ili realna potreba?

Neodoljiva ponuda! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 99€ i čak do -12% popusta!

Borci Otpora u smrtonosnoj zasedi: Eksplozija uništila vozilo sa vojnicima MAPA/VIDEO
KRENULA JOJ PARA NA UŠI! Anđela saznala za Gastozovo gađenje na njene poljupce, on se ponovo ogradio od nje! (VIDEO)

OTKRIJTE ČAROLIJU ZAPADNE SRBIJE Tara, Drina, Bajina Bašta i Ljubovija - letovanje koje se pamti do kraja života!
Anđela Đuričić sinonim za poniženje: Gastoz može sa njom kako hoće, zbog pretnje da će je zauvek odjaviti postala manja od makovog zrna! (VIDEO)

Egipatski Maldivi – nikada povoljnije! Jutarnji polasci svake nedelje uz 299€ akontacije I čak do -10% popusta!

Pridruži se AdmiralBet floti i iskoristi bonus dobrodošlice kakav zaslužuješ!

Prvo letovanje sa detetom: Kako se pripremiti bez stresa?

BRZE KEKS BOMBICE Ne zahtevaju truda ni vremena, a savršene za sve prilike
I dupla mera će biti malo.

TIRAMISU Sočan, kremast, mekan kao duša i topi se u ustima, ovako ga prave Italijani!
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KOLAČ "SMUTI PA PROSPI" Gotov za 5 minuta, a kremast i čokoladan, jednostavnije od ovoga nema!
Pravi se lako, a pojede brzo.

KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Priprema je jednostavna, a ukus božanstven, i dupla mera će biti malo!
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

STARA SARAJEVSKA TORTA Sa rozen korama, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Kremasta i slatka, bićete oduševljeni.
Komentari (0)