BORANIJA SA PAVLAKOM ZA KUVANJE Savršen prilog uz šnicle ili ribu, a pravi se prelako
Kremasta i lagana, daće šmek svakom jelu.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BORANIJA NA VODI Ukusna i sočna, a savršena za početak Uskršnjeg posta
Ukusno jelo priprema se lako, a krepi organizam u trenu.

HRSKAVI KROMPIRIĆI IZ RERNE Brza večera kada nemate vremena, a držaće vas dugo sitim
Slasni i ukusni, bićete oduševljeni.

GULAŠ SA PIVOM Sočni specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Služite uz prilog po želji.

CRVENO SOČIVO Ukusno jelo kao zamena za meso, daće vam energije za ceo dan
Držaće vas dugo sitim, a osvaja ukusom.
- boranija
- suvi biljni začin, biber, mirođija
- paradajz sok
- malo crnog ili belog luka
Za zapršku:
- brašno
- malo pavlake za kuvanje
Priprema:
Luk propržite u šerpi na malo ulja. Onda dodajte boraniju, pa nalijte malo vode i paradajz soka. Začinite suvim biljnim začinom, biberom i sa malo mirođije. Zatim poklopite i pustite da se kuva. Brašno pomešajte sa pavlakom za kuvanje, pa dodajte u boraniju.

Nadutost nije bezazlena: Koji su skriveni uzroci ovog problema?
ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

Prolećne alergije: Tiha epidemija savremenog života – Kako olakšati neprijatne simptome?

Kongres MIND – AI u medicini: Istražite Budućnost Medicine i Veštačke Inteligencije MIND 2025

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

LENINA TORTA SA KAFOM U savršenom spoju sa omiljenim napitkom, neprevaziđenog ukusa
Savršena za sve svečane prilike.

BOŽANSTVENA NUGAT TORTA Poslastica koja se ne odbija, svaki zalogaj je raj za nepca
Neodoljiva poslastica, za sve prilike.

HRSKAVI KROMPIRIĆI IZ RERNE Brza večera kada nemate vremena, a držaće vas dugo sitim
Slasni i ukusni, bićete oduševljeni.

GULAŠ SA PIVOM Sočni specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Služite uz prilog po želji.

NEODOLJIVI BRUSKETI SA PEČURKAMA Hrskavi i slasni, ovako ih prave Italijani
Savršeni za doručak.
Komentari (0)