PUNJENI PATLIDŽAN RAJ ZA NEPCA Ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočno i slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PATLIDŽAN PUNJEN SIROM Sočno jelo koje govori 1000 jezika, a pravi se očas posla i uspeva svima
Obrok za pamćenje, prste da poližete.

PUNJENI KROMPIR Gurmanski specijalitet sa slaninom koji pomera granice dobrog ukusa
Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

NJOKE U PESTO SOSU Specijalitet sa parmezanom i ovčijim sirom kome nema ravnog po ukusu
Ukućani će stajati u redu za još.

MAĐARSKA PASTA SA KOBASICAMA Gurmanski ručak koji će ukućani obožavati
Slasna i zasitna, postaće vaše novo omiljeno jelo.
- 2 patlidžana
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 veliki luk
- 2 čena belog luka
- 2 velika paradajza
- 200 g mocarele
- 100 g feta sira
- so i biber
- 1 kašičica origana
- peršun za dekoraciju
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Operite patlidžane i iseckajte ih po dužini, ali ne do kraja.Onda ih posolite i pustite 15 minuta da odstoje i izbace gorčinu. Isperite ih i osušite. Zatim ih premažite maslinovim uljem. Poređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite 25 do 30 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Propržite luk na zagrejanom maslinovom ulju u tiganju, pa dodajte beli luk i pržite još jedan minut. Onda dodajte iseckan paradajz, sol i biber po ukusu, i suvi origano, pa kuvajte oko 10 minuta, dok se smesa ne zgusne. Izvaditeih iz rerne., pa pažljivo raširite i rasporedite smesu od paradajza između patlidžana. Dodajte sir između redova patlidžana, pa pospite rendanom mocarelom. Vratite u rernu i dopecite još 10-15 minuta, dok se sir ne otopi.

Ubedljivo najtraženija destinacija u Africi ovog leta! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 299€ i čak -10% popusta!

Ne propustite sjajnu priliku – još danas! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 299€ i čak -10% popusta!

Najbolji svetski stejk u novom meniju restorana Grafičar
BUBA I JALA U BEOGRADU PRVI PUT NAKON ZABRANE ULASKA U SRBIJU: Evo kojim rečima su se obratili publici na nastupu, najavili i ARENU (FOTO+VIDEO)

Telekom Srbija i Njuzmaks osvajaju Evropu!

Poznati prvi favoriti među imenima za maskote Expo 2027 Beograd
BUBA I JALA U BEOGRADU PRVI PUT NAKON ZABRANE ULASKA U SRBIJU: Evo kojim rečima su se obratili publici na nastupu (FOTO+VIDEO)

Pridruži se AdmiralBet floti i iskoristi bonus dobrodošlice kakav zaslužuješ!

SAVRŠEN BEG OD VRUĆINE: Akva parkovi širom Srbije nude osveženje koje se pamti – tobogani, bazeni i lud provod bez kraja!

Neodoljiva ponuda! Na ovom letovalištu: 10 noćenja po ceni 7 | 9 noćenja po ceni 6 – uz samo 299€ akontacije i dodatni popust čak do -10%!

SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Recept teta Mire valja zapisati, pravićete i kada nije post
Sočne i mekane, a držaće vas dugo sitim.

BRZA SLADOLED TORTA Nema paljenja šporeta ni kuvanja fila, može i dete da je napravi
Slatka i savršena, uzećete parče više.

CRNO-ŽUTE ŠTANGLE Kremasti desert ostaviće bez daha i one najizbirljivije
Ukusa koji priča priče, dobićete brojne komplimente.

POSNA MIMOZA SALATA Ukusom nimalo ne zaostaje za originalom, kremasta i slasna
Za sve svečane prilike.

KNEDLE SA ŠLJIVAMA SAVRŠENA VIKEND POSLASTICA Posle ručka uz šoljicu kafe, magija u svakom zalogaju
Mekane i mirisne, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.
Komentari (0)