PRAZAN BUREK Ništa lakše ni jednostavnije za napraviti, a savršen i u danima posta
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

POSAN PRAZAN BUREK Bolji nego onaj iz pekare, a uspeće svima, pa i potpunim početnicima
Uskoro počinje Uskršnji post i mnoge domaćice mogu da se nađu u dilemi šta da prave. Ovaj sočni burek pravi se lako a idealan je za bilo koje doba dana. Možete da dodate posno kiselo mleko ili sojin jogurt kao prilog.

SLASNI BUREK SA SIROM Hrskavih kora i sočnog nadeva, bolji od onog iz pekare
Služite topao uz šolju jogurta.

SOČNI BUREK SA ŠAMPINJONIMA Još ukusniji od onog kupovnog, a savršen za dane posta
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

NEODOLJIVI BUREK SA JABUKAMA I CIMETOM Kombinacija ukusa kojoj nije moguće odoleti
Sočan i drugačiji, zamirisaće cela kuća.
- 9 kora za gibanicu
- 1dl ulja
- 2dl vode
- pola kašičice soli
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte ulje,so i vodu. Premažite kore mešavinom ulja i vode.U krug slažite kore, kao špil karata.Prema sredini presavijte krajeve kora, formirajući krug veličine okruglog pleha. Prebacite u pleh obložen pek papirom. Površinu bureka premažite ostatkom ulja i vode. Pecite burek oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

NjUJORK TAJMS: Putin postigao diplomatsku pobedu u razgovoru sa Trampom

Italijanska kompanija „Valli Zabban SpA“ iskustva sa aerodromskih pisti i Formule 1 primjenjuju u Srbiji

Nemojte reći da je niste očekivali!

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu
ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

Neodoljiva ponuda! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 303€ – na samo dva sata leta od Vas!

Letovanje koje se pamti: Eko-etno sela, glamping i prirodni biseri Srbije

SKANDAL: Državno tužilaštvo ćuti dok rektor Đokić krši zakon

Matića čeka kazna zbog prekrivanja LGBT simbola FOTO

Glasaj za omiljeno ime maskota na EXPO-u

SAVRŠENI PIRE KROMPIR BEZ MLEKA Ispratite ove trikove i biće savršeno gladak i svilenkast
Trik leži u dobro skuvanom krompiru, maslacu i pažljivoj obradi do željene teksture.

SPANAĆ PO RECEPTU BAKA MILEVE Kremast i lagan, pravićete stalno
Služite uz pire ili prilog po želji.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Užitak za čula, držaće vas dugo sitim, a savršena za sve prilike
Savršena za lepo veče sa prijateljima.

PASTA KARBONARA Ovako je prave Italijani i zato je hrskava i kremasta, bolju niste jeli
Fenomenalno jelo oduševiće vas ukusom.

Komentari (0)