BANANAMISU Savršen spoj omiljenog kolača i voća, po receptu bez mane
Sočan i sladak, ukusa koji se pamti.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

NEODOLJIVI TIRAMISU Donosimo vam originalni recept za sočni italijanski klasik
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

DUBAI TIRAMISU Savršeno kremast desert ukusa koji govori 1000 jezika, nema ko će mu odoleti
Kremasti desert neponovljivog ukusa.

MIRISNI KOKOS TIRAMISU Sočni desert koji daje osećaj da ste na moru, neponovljivog ukusa
Očaravajući desert nestaće sa stola čim se postavi.

PROLEĆNI TIRAMISU SA JAGODAMA Jednostavni desert skupog ukusa koji miriše na ljubav
Sočan i mekan kao duša, za prave sladokusce.
Za biskvit:
- 4 jaja
- 4 velike kašike šećera
- 4 kašike brašna
- malo maslaca i prezli za kalup
Za fil:
- 400 ml slatke pavlake
- 500 grama maskarponea
- 50 grama šećera u prahu
- 3-4 banane
- kakao za posipanje
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Jaja umutite sa šećerom, pa prosejte brašno i umešajte ga u smesu. Izlijte u kalup obložen pek papirom. Pecite oko 15 do 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite slatku pavlaku pa dodajte šećer. Umešajte maskarpone pa sjedinite u krem. Pustite da se prohladi. Zatim presecite banane na pola po dužini i širini pa ređajte po biskvitu. Onda prelijte filom. Pospite kakaom. Ostavite kolač preko noći u frižideru.

Najbolji svetski stejk u novom meniju restorana Grafičar
LJUBAVNICA TE JE PREVARILA I IZBLAMIRALA: Svađa dežurnih higijeničara Terze i Milovana ostavila sve bez teksta! Ovaj tandem se definitivno raspada?! (VIDEO)

Kako oterati zmije oko kuće: Posadite ovu biljku, ne podnose njen miris i odmah će pobeći iz dvorišta!

Saznajemo od Wayouta: Egipat – Odakle je sve počelo

Glasaj za omiljeno ime maskota na EXPO-u

ADMIRALBET VAM POKLANJA BESPLATENE ČIPOVE SVAKOG DANA

Sigurna budućnost vašeg krova – Mladost Futura PRO crep

Neodoljiva ponuda! Pun pansion po ceni Polupansiona – uz samo 299€ akontacije na ovom letovalištu!

Zašto je ravnoteža crevne mikrobiote ključ vašeg zdravlja?
Goca Lazarević danas uživa u luksuzu, a u detinjstvu se napatila: Živela sam u šumi, jela samo margarin i hleb! Od tada vučem OVU BOLEST

KUGLOF SA POMORANDŽAMA Sočni desert za sve svečane prilike koji će vas osvežiti u trenu
Fenomenalan i sladak, uzećete parče više.

NAPOLEON TORTA Kremasta i jednostavna poslastica ukusa koji se ne zaboravlja
Raskošna poslastica oduševiće i one koji ne vole slatko.

RAFAELO TIRAMISU Savršen spoj kokosa i kafe u desertu koji ćete obožavati
Desert savršenog ukusa, uzećete parče više.

ČIZKEJK SA KARAMELOM Kremasti desert za prave sladokusce, po receptu bez mane
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

BEČKA ŠTRUDLA SA JABUKAMA Mirisna poslastica raspametiće i one izbirljive
Najbolje služite uz šolju kafe.
Komentari (0)