IZ BAKINE KNJIGE RECEPATA Ovo niste probali: Posno, a tako dobro
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

- 500 gr krompira

- 1 veza mladog luka

- 3-4 paprike (može iz zamrzivača)

- 2 manja paradajza ili iz flaše

- šoljica pirinča

- veza srembuša

- soli biber ulja

- mala šoljica pirinča

Priprema:

Iseckati crni lik pa ga propržiti , dodati sečenu papriku. vezu srembuša. isečenog paradajz i pržiti da ispari tečnost.

IZ BAKINE KNJIGE RECEPATA Ovo niste probali: Posno, a tako dobro

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Dodati baren pirinač, pobiberiti i posoliti. Uzan lčeh premazati uljem. Krir iseći na ranke kolutove poredjati po dnu i obložiti sa strane.

IZ BAKINE KNJIGE RECEPATA Ovo niste probali: Posno, a tako dobro

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Staviti pola pržennog luka paprike i pirinča utapkati kašikom pa drugi red listova krompira . Odozgo drugi red nadeva i završiti krompirom.

IZ BAKINE KNJIGE RECEPATA Ovo niste probali: Posno, a tako dobro

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Pouljiti posoliti krompir i peći 50 min na 22 stepeni C da lepo porumeni.. Malo prohladjen služiti uz čorbicu i salatu.

Prijatno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading