TOPI SE U USTIMA KAO NIKADA DO SADA Domaći hleb sa sirom, a ukus će vas raspametiti
Sastojci za testo:
- 200 g brašna
- 1 jaje
- 20 g šećera
- 4 ga instant kvasca
- 3 g soli
- 80 ml toplog mleka
- 30 g maslaca
Premaz:
- 3 čena belog luka
- 1 kašika majoneza
- 1 kašika šećera
- Mladi luk
- 13 g maslaca
- 140 g sira
Priprema:
- Sastojke za testo pomešajte i pustite da nadođe, potom formirajte okrugli hleb nalik testu za picu, samo deblji.
- Uključite rernu na 180 stepeni.
- Beli luk zdrobite, pomešajte sa majonezom, šećerom, maslacem i sitno seckanim mladim lukom.
- Hlebu “urežite” šaru kašikom na površini, premažite mešavinom i pospite rendanim sirom.
- Pecite oko 15 minuta ili dok se lepo ne zapeče i sir počne da se topi.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)