IZ BAKINE KNJIGE RECEPATA Ovo jelo zbrisaćete iz šerpe u jednom dahu
Uživajte...
Potrebno je:
- 2 veće glavice crnog luka
- 4 sveže paprike ili iz zamrzivača
- 2 veće šargarepe
- 2 paradajza ili iz flaše
- 1 tikvica mlada
- ml. slatka crvena paprika
- 1 veći krompir
- 1/2 manje glavice mladog kupusa
- ulja, bibera soli
- peršunov list
Priprema:
U šerpu sipati oko 30 ml ulja i ubaviti na rezance crni luk, na kolutove šargarepu, i na krugove papriku.
Foto: Shutterstock
Propržiti pa dodati na kockice tikvicu i krompir i još malo prodinstati.Dodati malo ml. paprike i na kocke manje mlad kupus.
Foto: Shutterstock
Ubaciti sečen paradajz.
Foto: Shutterstock
Kad omekne sve posloliti pobiberiti i naseckati peršinov list. Naš džumus sataraš je gotov.
Foto: Shutterstock
Predobro ukus božanstven...
Prijatno!