Bolji nego kupovni! Otkrijte tajnu kako se zapravo pravi čizburger
Sastojci za sos:
- Jaje
- Senf
- Balsamico
- Kiseli krastavčići
- Crveni luk
- Beli luk
- So
- Slatka paprika
- Ulje
Sve navedene sastojke izmiksati u blenderu.
Potrebno vam je čisto mleveno juneće mese koje ćete dobro umesiti.
- 500g juneći vrat
- 500g rozbratna
Oblikovati meso u pljeskavice i ispržiti. U tiganju malo ugrejte i zemičke. Na meso stavite 2 parčeta cheddar sira, Na donji deo zemičke stavite burger sos i ajsberg salatu. Na gornji deo burgera stavite kečap i crveni luk, ubacite meso, preklopite i uživajte.
Ceo postupak pripreme pogledajte u prilogu:
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)