Bolji nego kupovni! Otkrijte tajnu kako se zapravo pravi čizburger
Foto: Pixbay

Sastojci za sos: 

  • Jaje
  • Senf
  • Balsamico 
  • Kiseli krastavčići
  • Crveni luk
  • Beli luk
  • So
  • Slatka paprika
  • Ulje

Sve navedene sastojke izmiksati u blenderu.

Potrebno vam je čisto mleveno juneće mese koje ćete dobro umesiti.

  • 500g juneći vrat
  • 500g rozbratna

Oblikovati meso u pljeskavice i ispržiti. U tiganju malo ugrejte i zemičke. Na meso stavite 2 parčeta cheddar sira, Na donji deo zemičke stavite burger sos i ajsberg salatu. Na gornji deo burgera stavite kečap i crveni luk, ubacite meso, preklopite i uživajte.

Ceo postupak pripreme pogledajte u prilogu:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading