NIKAD DOSTA KROMPIRA! Nestvarno ukusno jelo koje definitivno niste probali do sada, a jedan dodatak daje poseban šmek
Potrebno je:
500 gr krompira (ja sam uzela mladi)
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
so biber
100 gr sira
2 jaja
1 velika kašika kisele pavlake
50 gr rendanog kačkavalja
Priprema:
Krompir očistiti pa iseči na krugove. Posoliti, pobiberiti, dodati malo mlevene crvene slatke paprike i malo ulja. Urezati na krugove crni i beli luka. Sve dobro izjednačiti.
Manju tepsiju pouljiti. U posudu razbiti jaja pa umutiti žicom, dodati rendani sir, mleko i sve izmešati.
U tepsiju poredjati krompir odozgo, izdrobiti sir pa preliti sa spremljenom prelivom. Peći na 220 stepeni oko 50- 60 min...
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)