SVE VREME POGREŠNO SPREMATE PIRE, OVU "CAKU" SIGURNO NISTE ZNALI Samo jedan korak u pripremi treba da izmenite
Kako vi spremate pire krompir?
Verovatno kao i većina ljudi, ovako spremate pire - obarite krompir u vodi, posolite pred kraj, procedite, pa dodajete mleko i puter, pa sve umutite mikserom?
Jedna TikTokerka je otrkila mnogo jednostavniji način, ne samo da će pire biti kremastiji, ukusniji, nego ćete zaprljati i manje sudova. Na svom profilu na ovoj društvenoj mreži podelila je tehniku koja je mnoge oduševila, a samo jedan korak u pripremi treba da izmenite.
Ona, zapravo, krompir kuva direktno u mleku, a kada je povrće omekšalo nije potrebno ni da se procedi već samo da se doda puter, so i, po želji, biber. Sve to se prvo malo ručno ispasira, a zatim umuti mikserom kako bi se dobila kremasta struktura i bez grudvica.
Njen video je oduševio mnoge na TikToku koji su joj se zahvalili na genijalnom savetu i izrazili čuđenje što za ovu "caku" nisu znali ranije!