PRELEPA SELMA HAJEK U ZLATNOM IZDANJU OSTAVILA SVE U ŠOKU Glumicu kritičari "sahranili", zbog odeće film pao u drugi plan
EPA

Holivudska zvezda Selma Hajek (55) je senzualna i talentovana - prava prirodna lepota, koja retko pravi modne promašaje. A, kad se to desi beleži se kao promašaj godine! 

Mnogi tumače da je Selmino moćno, zlatno izdanje više priliči zvezdi nekog SF filma. Naime, Selma je na premijeri filma "Gučijevi" (House of Gucci) ponela zlatnu haljinu s potpisom brenda o čijim osnivačima je film, i podelila mišljenja.

Jedni kažu da joj odlično stoji ova metalik haljina, ali drugi su užasnuti, čak su i modni kritičari rekli da ovo Selmi nikako nije trebalo. "Haljina koja čudno stoji", "zlatni oklop", samo su neke od prozivki na njen račun.

PRELEPA SELMA HAJEK U ZLATNOM IZDANJU OSTAVILA SVE U ŠOKU Glumicu kritičari

Profimedia

 

Naime, slavna glumica u filmu tumači ulogu Pine Aurieme, vidovnjakinje koja je učestvovala u organizovanju ubistva Mauricija Gučija, naslednika modne imperije "Gucci".

Mauricijeva bivša žena Patricija Ređijani je uz pomoć Pine i još nekoliko ljudi organizovala atentat na bivšeg muža i za tu "uslugu" im platila 250.000 funti.

Svi su osuđeni na ogromne zatvorske kazne, a žena koju igra Selma je dobila 25 godina zatvora.

Osim slavne glumice, u filmu se pojavljuju i Al Paćino, Madalina Genea, a glavne uloge tumače Lejdi Gaga i Adam Drajver.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading