SPREMITE NAJFINIJU JESENJU PASTU: Bolonjeze sosu dodajte 2 tajna sastojka za bogatiji ukus
Foto: Youtube/Printscreen

Testenina je uvek odlično rešenje kada vam treba brzinski obrok. Italijani su poznati po svojoj kuhinji, a vi možete da kombinujete makarone sa sosom koji želite. Mi vam predlažemo da napravite umak koji liči na bolonjeze samo ima par sastojaka više, a to su grašak i pečurke. Garantovano će vam se dopasti. 

Sastojci:

320 g makarona 
1 čen belog luka
300 g pečuraka 
300 g mlevenog mesa 
200 g graška iz konzerve ili smrznutog 
300 ml paradajz soka 

Priprema:

Skuvajte makarone, a mleveno meso propržite. Zatim dodajte seckane pečurke i beli luk. Promešajte, pa sipajte grašak iz konzerve i paradajz sok. Poklopite i kuvajte nekih 10 minuta. Dodajte i kuvane makarone i još 5 minuta ostavite na šporetu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading