SPREMITE NAJFINIJU JESENJU PASTU: Bolonjeze sosu dodajte 2 tajna sastojka za bogatiji ukus
Testenina je uvek odlično rešenje kada vam treba brzinski obrok. Italijani su poznati po svojoj kuhinji, a vi možete da kombinujete makarone sa sosom koji želite. Mi vam predlažemo da napravite umak koji liči na bolonjeze samo ima par sastojaka više, a to su grašak i pečurke. Garantovano će vam se dopasti.
Sastojci:
320 g makarona
1 čen belog luka
300 g pečuraka
300 g mlevenog mesa
200 g graška iz konzerve ili smrznutog
300 ml paradajz soka
Priprema:
Skuvajte makarone, a mleveno meso propržite. Zatim dodajte seckane pečurke i beli luk. Promešajte, pa sipajte grašak iz konzerve i paradajz sok. Poklopite i kuvajte nekih 10 minuta. Dodajte i kuvane makarone i još 5 minuta ostavite na šporetu.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)