par
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Muškarci

Taštin ljubimac

Ovi muškarci funkcionišu samo na relaciji kuća-posao. Ispunjava ih ljubav drage i poslovne obaveze i nisu zainteresovani za se*s, pa predstavljaju idealnog zeta. Žena mora da ga mune laktom u re­bra kad dođe vreme za intimnosti.

Švaler na sigurno

Ovom tipu pripadaju mužjaci koji su vezani za kuću i posao, ali će se ženi koja ume s njima ipak prepustiti. Ukoliko zavodnica iz njegovog okruženja pokaže dovoljno inicijative i zagarantuje diskreciju, neće moći da odoli njenim čarima.

Pronađite se! Ljubavne igre bez kojih nema dobrog flerta

Foto: Shutterstock

 

Nasrtljivac s merom

Muškarac koji se najbolje oseća okružen lepim ženama i za to zadovoljstvo spreman je da odvoji novac. Šire je ruke, voli da šalje piće za susedni sto, ne zazire od direktnih udvaranja i preuzima inicijativu.

Potentan - navalentan

Mužjak koji se budi i leže s istom idejom - kako će, s kojom i šta... Veoma drži do svog izgleda, koji smatra svojim glavnim adutom. Važno mu je da bude dominantan i zapažen. Ima jak seksualni nagon, a njemu su namenjene sve one reklame s lepoticama.

Žene

Bogobojažljiva supruga

Stabilne žene, koje su svim svojim čulima vezane za supruga i porodicu. Imune na sve muške čari, ne primećuju ni prolaznika u gradu ni kolegu na poslu. Uvek smernog pogleda i pristojnog ponašanja.

Preljubnica - pokajnica

Dama indiferentna prema pripadnicima muškog pola, sve dok joj ne nabujaju se*sualne potrebe. Tada je spremna da se u idealnoj prilici prepusti sladostrašću, ali se već sutradan kaje. Vraća se po­rodičnoj idili do koje joj je veoma stalo.

Pronađite se! Ljubavne igre bez kojih nema dobrog flerta

Foto: Shutterstock

 

Koketa sa stidom

Ona privlači muškarca svim raspoloživim sredstvima, zavodljivo se osmehuje, igra se pramenom kose, drži što duže ruku u šaci, mazno priča. Ali kad muškarac napadne, ona se izvlači, jer samo želi da proveri svoju cenu.

Koketa bez stida

U narodu poznata kao punokrvna žena, ima snažan nagon za se*som. U ljubavnim igrama oseća se kao na vlastitom terenu. O tome vrlo otvoreno govori, a još otvorenije stupa u akciju. Ništa ne skriva, se*s joj je potreban kao 'leb i voda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading