OBAVEZNO ISPROBAJTE OVAJ RECEPT Pileći kari sa kokosom, neverovatano sočan i mekan, a ukus jedinstven
Foto: Shutterstock

Potrebno je:

400 g pilećeg filea

dva inćuna
pola šolje kokosovog mleka
ljuta papričica
četvrt praziluka
malo karija
100 ml bistre pileće supe
komadić đumbira
dve kašike soja sosa
so, biber, maslinovo ulje

Priprema:

U tiganju zagrejati ulje, pa kratko propržiti iseckan praziluk i ljutu papričicu. Dodati rendani đumbir, kari, inćune i piletinu isečenu na kockice, posoliti i pobiberiti, pa pržiti uz mešanje dok meso ne dobije lepu boju. Potom ga preliti supom, kokosovim mlekom i soja sosom, te krčkati dok se ne zgusne. Poslužiti dok je toplo.

Priijatno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading