OBAVEZNO ISPROBAJTE OVAJ RECEPT Pileći kari sa kokosom, neverovatano sočan i mekan, a ukus jedinstven
Potrebno je:
400 g pilećeg filea
pola šolje kokosovog mleka
ljuta papričica
četvrt praziluka
malo karija
100 ml bistre pileće supe
komadić đumbira
dve kašike soja sosa
so, biber, maslinovo ulje
Priprema:
U tiganju zagrejati ulje, pa kratko propržiti iseckan praziluk i ljutu papričicu. Dodati rendani đumbir, kari, inćune i piletinu isečenu na kockice, posoliti i pobiberiti, pa pržiti uz mešanje dok meso ne dobije lepu boju. Potom ga preliti supom, kokosovim mlekom i soja sosom, te krčkati dok se ne zgusne. Poslužiti dok je toplo.
Priijatno!
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)