par
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Da bi odnos bio zanimljiv i uzbudljiv, na njemu treba raditi i povremeno ga začiniti nekim novim trikovima, igricama i pozama. Mnoge poze iz Kamasutre su savršen izbor za razbuktavanje strasti i doživljavanje vrhunca. U nastavku vam otkrivamo njih sedam u kojima ćete oboje uživati, a nije potrebno da ste razgibani kao Nađa Komaneči!

Lotos za romantične

Ova poza odlična je za produbljivanje intimnosti između partnera, a odgovara i muškarcu i ženi. Izvodi se na sledeći način: partner sedi prekrštenih nogu (u položaju za jogu), a žena mu sedi u krilu, nogama iza njegovih leđa. Idealna je za senzualni, spori i romantični seks i omogućava paru da se poveže na dubljem nivou.

KAMASUTRA ZA BOLJE SUTRA Poze iz drevnih indijskih spisa koje će vam obezbediti ludilo s partnerom

Foto: Shutterstock

 

Makazice za raspoložene

Reč je o malo izmenjenoj misionarskoj pozi, a izvodi se tako da žena legne na leđa, širom raširenih nogu koje podiže u vazduh. Muškarac je drži za zglobove i ima potpunu kontrolu. Poza je odlična za stimulaciju G-tačke i oba partnera u njoj će podjednako uživati.

KAMASUTRA ZA BOLJE SUTRA Poze iz drevnih indijskih spisa koje će vam obezbediti ludilo s partnerom

Foto: Shutterstock

 

Kašika za lenjivce

Reč je o vrlo intimnoj pozi u seksu koja partnerima omogućava veću povezanost. Oba partnera treba da legnu na bok. Muškarac se privija uz ženu sa zadnje strane, a rukama može da mazi njene grudi ili klitoris. Istovremeno, ženina guza stimuliše njegovo genitalno područje.

Vetrenjača za akrobate

Ako ste skloni eksperimentisanju i akrobacijama u seksu, ova poza je savršen izbor. Muškarac sedi na krevetu, a žena seda na njega i stavlja mu noge na ramena dok on penetrira u nju. Poza je odlična za stimulaciju klitorisa pa će žene u njoj apsolutno uživati (i muškarci koji će posmatrati užitak svoje partnerke).

KAMASUTRA ZA BOLJE SUTRA Poze iz drevnih indijskih spisa koje će vam obezbediti ludilo s partnerom

Foto: Shutterstock

 

Magična planina za magični kraj

Kod ove neobične poze žena se mora spustiti na kolena te se rukama nasloniti na krevet ili na hrpu jastuka. Muškarac joj prilazi s leđa i obgrljuje je rukama oko tela, grudima prislonjen na nju. Žena treba lagano da raširi noge kako bi svom partneru omogućila penetraciju otpozadi. Poza garantovano dovodi do orgazma i savršena je za stimulaciju G-tačke.

Kraljevska stolica za princeze

Reč je o pozi za savršen oralni seks kod kojeg će muškarac ispuniti sve maštarije svoje partnerke i priuštiti joj nezaboravan orgazam. Muškarac je na leđima, a žena seda na njega približavajući svoje genitalno područje njegovim ustima. Ova poza savršena je za osnaživanje žena i dokazuje da i pripadnice lepšeg pola mogu nesputano uživati u oralnom seksu. 

Obrnuta kaubojka

Muškarac je na leđima, savijenih kolena, a žena seda na njega, leđima okrenutih prema njegovom licu. Muškarac penetrira otpozadi, a žena kontroliše tempo i dubinu penetracije. Poza je odlična za postizanje vrhunca za oba partnera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading