ZA ONE KOJI IH PRAVE PRVI PUT Isprobajte ove posne palačinke (VIDEO)
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

300 ml kisele vode

30 ml ulja
soli
brašno po potrebi

Priprema:

U činiju sipati kiselu vodu, dodati ulje so pa dodavati brašno da testo bude retko.Time će te dobiti fine tanke prozirne palačinke. 

ZA ONE KOJI IH PRAVE PRVI PUT Isprobajte ove posne palačinke (VIDEO)

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Tiganj podmažite uljem sipajte kutlaču testa rasporedite po celom tiganju.Pržiti sa jedne i druge strane. 

ZA ONE KOJI IH PRAVE PRVI PUT Isprobajte ove posne palačinke (VIDEO)

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Filujte po želji, prepučujem džem.Ja sam koristila i krem, jer znam da će deca to najviše voleti.Prijatno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading