Brzo i jednostavno: Nudle sa govedinom i povrćem
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 400 g kineskih nudli
  • 300 g goveđeg ramsteka
  • 300 g pečuraka
  • dve šargarepe
  • šolja boranije
  • trećina šolje soja-sosa
  • tri kašike ojster-sosa
  • kašika smeđeg šećera
  • kašičica rendanog đumbira
  • dva čena belog luka
  • kašika susamovog ulja
  • so, biber, ulje

Priprema: 

U manjoj posudi pomešati soja-sos, ojster-sos, šećer, rendani đumbir, izgnječeni beli luk, susamovo ulje, so i biber. Nudle skuvati u ključaloj vodi prema uputstvu s pakovanja. U većem tiganju na zagrejanom ulju propržiti ramstek isečen na trake, pa dodati pečurke isečene na listiće, boraniju i šargarepu isečenu na štapiće. Pržiti pet minuta, te dodati oceđene nudle i mešati još tri minuta. Preliti pripremljenom sosom, sve dobro sjediniti, pa odmah poslužiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading