Brzo i jednostavno: Nudle sa govedinom i povrćem
Sastojci:
- 400 g kineskih nudli
- 300 g goveđeg ramsteka
- 300 g pečuraka
- dve šargarepe
- šolja boranije
- trećina šolje soja-sosa
- tri kašike ojster-sosa
- kašika smeđeg šećera
- kašičica rendanog đumbira
- dva čena belog luka
- kašika susamovog ulja
- so, biber, ulje
Priprema:
U manjoj posudi pomešati soja-sos, ojster-sos, šećer, rendani đumbir, izgnječeni beli luk, susamovo ulje, so i biber. Nudle skuvati u ključaloj vodi prema uputstvu s pakovanja. U većem tiganju na zagrejanom ulju propržiti ramstek isečen na trake, pa dodati pečurke isečene na listiće, boraniju i šargarepu isečenu na štapiće. Pržiti pet minuta, te dodati oceđene nudle i mešati još tri minuta. Preliti pripremljenom sosom, sve dobro sjediniti, pa odmah poslužiti.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)