SPREMITE OVU HRSKAVU PITU Topi se ustima, a ukus je fantastičan (VIDEO)

Jelena Marković | Žena 20.04.2022 08:53

Napravite ovu hrskavu pitu koja se topi u ustima

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

400 gr šampinjona
12 listova gotovih kora
1 veza mladog luka
4 čena belog luka
4-5 mladog krompira ili 2 stara
malo bibera, soli 
po želji malo tucane ljute paprike

Priprema:

Na ulju propržiti seckan luk pa dodati na listove oprane šampinjone i na sitne kockice krompir.Posoliti i dinstati oko 15 minuta.Dodati bibera, papriku i još začina po želji. 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Koru prvu poprskati uljem, preko nje još dve pa na treću ubaciti 2-3 kašike šampinjona i rasporediti po kori.Saviti ivice i uviti u rolat.

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Pleh podmazati i poređati rolnice i njih premazati uljem.

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Peći na 200 stepeni C oko 45 minuta.Tako šuškaju hrskave.

Uživajte!

 

Expand player
Pogledajte više