SPREMITE OVU HRSKAVU PITU Topi se ustima, a ukus je fantastičan (VIDEO)
Napravite ovu hrskavu pitu koja se topi u ustima
Potrebno je:
400 gr šampinjona
12 listova gotovih kora
1 veza mladog luka
4 čena belog luka
4-5 mladog krompira ili 2 stara
malo bibera, soli
po želji malo tucane ljute paprike
Priprema:
Na ulju propržiti seckan luk pa dodati na listove oprane šampinjone i na sitne kockice krompir.Posoliti i dinstati oko 15 minuta.Dodati bibera, papriku i još začina po želji.
Foto: Bakina kuhinja
Koru prvu poprskati uljem, preko nje još dve pa na treću ubaciti 2-3 kašike šampinjona i rasporediti po kori.Saviti ivice i uviti u rolat.
Foto: Bakina kuhinja
Pleh podmazati i poređati rolnice i njih premazati uljem.
Foto: Bakina kuhinja
Peći na 200 stepeni C oko 45 minuta.Tako šuškaju hrskave.
Uživajte!