EVO UPUTSTVA Kako pravilno da skuvate mladi kupus (VIDEO)
Potrebno je:
1 veća glavica mladog kupusa
1 veza mladog crnog luka
1 veza mladog belog luka
2 krmenadle
nešto suhomesnato
50 ml. kuvanog paradajza
1 kašićica suvog začina
malo mlevene
malo ulja
1 kašičica brašna
Priprema:
Meso staviti u šerpu i naliti vodom da ogrezne i kuvati oko 20 minuta.
Kupus iseći na krupne komade.
Šargarepu iseći na krugove, a luk na sitnije komade.
Poklopiti poklopcem i kuvati još 30 min.Dodati malo suvog začina ili soli. U tiganj sipati malo ulja, dodati kašičicu brašna pa kad zarumeni dodati crvenu mlevenu papriku.
Odmah sipati u kupus i prodrmati kupus.Kupus ne treba mešati.Naseckati malo peršunovog lista.Poklopiti i gotov je kupus. Prijatno!
BONUS VIDEO:
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)