MEKANA KAO PUTER ŠNICLA Ukus koji osvaja (VIDEO)

Jelena Marković | Žena 30.04.2022 09:00

Spremite pileće belo meso na malo drugačiji način

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

 
pileće belo meso
3-4 jaja
50 gr susama
100 gr brašna
100 gr prezli
suvog začina ili soli
može izgnječen beli luk
ulje za prženje
 
Priprema:
 
Šnicle izlupati između folije posuti malo sa suvim začinom.Na aluminijsku foliju sipati brašno, prezlu.U činiju izlupati jaja i malo posoliti.
 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

 

U teglicu sa rupicama sipati susam.Šniclu provući kroz brašno, jaja, prezle, jaja i posuti susamom. 
 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

 

 
Pržiti u vrelom ulju poklopljene.Kad porumene sa jedne i druge strane vaditi na papirnu salvetu da upije višak masnoće.
 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Servirati tople.Fantastičan ukus!

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

 

 
 
BONUS VIDEO:
 
 
Expand player
Pogledajte više