"OVO JE ZLOČIN IZ MRŽNJE PREMA MODI" Haljine voditeljke Evrovizije izazvale nikad veću buru na mrežama
Foto: Printscreen/instagram

Domaćini ovogodišnje pesme Evrovizije u Torinu - Alesandro Katelan, italijanska pevačica Laura Pausini i Mika do samog kraja pratili su takmičare prve polufinalne večeri. Veliki utisak ostavio je stil italijanske pevačice Laure.

Ona je u toku prve noći Evrovizije promenila tri haljine modnog dizajnera Pjera Paola Pičolija i kreativnog direktora Valentina. Kako je Pjer istakao za italijanski Vog, sve tri kreacije pravljene su za Lauru i svaka na svoj način oslikava njen duh.

Iako je u pitanju visoka moda Valentinove kuće čiji se sveti putevi stvaranja ne preispituju, ne možemo, a da ne primetimo da je nešto u Laurinom sinoćnjem izgledu bilo diskutabilno. Prvenstveno bi trebalo napomenuti da sve tri kreacije imaju zajedničkog činioca - pink boju. Iste po boji, ali različite po kroju, treća Valentinova haljina ostavila je najveći utisak, a to su primetili i korisnici društvenih mreža koji su brže-bolje počeli da je komentarišu.

"Razdvojeni na rođenju", glasio je drugi komentar uz fotografiju lika iz crtanog filma.

"Garderoba Laure Pausini", još jednom korisniku se nije dopala odevna kombinacija.

Osim voditeljke, i neki od takmičara pesme Evrovizije odlučili su se za pink kombinaciju.

Foto: Printscreen/instagram

 

Tako je predstanica Hrvatske obukla dugu roze haljinu koja otkriva jednu nogu, a prekriva drugu. Svoj izgled upotpunila je crnim, dubokim čizmama koje prave kontrast njenoj svedenoj haljini. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading