RUČAK SPREMAN ZA 15 MINUTA Tikvice iz rerne, zdravija i brža verzija čuvenog domaćeg jela
Foto: Youtube/Printscreen

POTREBNI SASTOJCI

tikvice - 2 komada

paradajz - 3 komada
jaja - 4 komada
paprike - 3 komada pečenih
sir - 200 g
kačkavalj - 150 - 200 g
peršun - 3 struka
so - po želji

NAČIN PRIPREME

Tikvice operite i uzdužno isecite na 3-4 veća komada, u zavisnosti koliko su velike tikvice.

Poređajte tikvice u manju tepsiju i preko svake ređajte paradajz, paprike, pa sir.

Jaja posebn umutite i posolite. Smesi dodajte kačkavalj i sitno iseckan peršun.

Dobijenom smesom od jaja prelijte tikvice. U tepsiju sipajte malo ula i stavite u rernu. Pecite ih na 200 stepeni nekih 20-25 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading