NAJPOPULARNIJI RECEPT BRZE HRANE U LATINO AMERICI Ovo je ulična hrana, koja se najviše traži (VIDEO)

Jelena Marković | Žena 26.05.2022 08:51

Ovo je najbolji recept brze hrane u Latino Americi

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 

3 krompira
200-250 gr mlevenog mesa
1 manja glavica crnog luka
ulje, biber so ili začin suvi
1 kašika gurtog paradajza
malo kisele pavlake
malo majoneza i kečapa
dekoracija po želji

Priprema:

Krompir očistiti i iseći na tanje kriške, posoliti, pobiberiti, dodati po želji malo origana, ulje i sve izmešati.

Pleh obložiti pek papirom i istresti u pleh i peći na 250 stepeni C oko 20 minuta.

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Krompir iseckati sitno pa propržiti oko 5-6 minuta pa dodati mleveno meso i dinstati ga oko 15-.20 minuta. Dodati kašiku gustog paradajza, soli, bibera kuvati minut pa skloniti sa šporeta.Pečen krompir istresti u tanjir, pa odozgo sipati mleveno meso.

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Preko mesa dodati u tankom mlazu, kiselu pavlaku majonez i kečap.Ukrasiti kockicama paradajza, luka i peršunovog lista.Prijatno!

BONUS VIDEO:

Expand player
Pogledajte više