Ovo sigurno niste probali: Napravite pohovani avokado
SASTOJCI:
- dva avokada
- dva jajeta
- četvrt šolje brašna
- četvrt šolje mlevenog kima
- šolja prezli
- kašika suvog peršuna
- so, biber
PRIPREMA:
Brašno pomešati sa mlevenim kimom i peršunom, pa posoliti i pobiberiti. Avokado očistiti i iseći na kriške.
Svaku krišku umakati najpre u brašno, pa u umućena jaja i na kraju u prezle. Slagati u pleh obložen papirom za pečenje, pa peći u rerni na 240 stepeni oko 15 minuta.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (1)
zora
01.06.2022 13:54
Ovaj ko je izmislio ovaj recept je nula. Pohovani avokado. Naj cesce se jede u salatama ili pire u buacamol. Zagrejani avokado ima tendenciju da bude gorak. Stvarno neznam zasto bi neko upropastio ovako kvalitetno voce puno vitamina E da bi ga pohovao na neki tamo klasican nacin.Sto nije izmislio recept dok se nije prodavao u Srbiji vec sad izigrava velikog kuvara.