DOMAĆI HUMUS GOTOV ZA PET MINUTA Napravite savršen namaz u samo tri koraka po originalnom receptu
Kada vam se jede nešto lagano, uvek možete da napravite domaći humus. Idealna hrana za tople dane
Zdravo jelo koje možete da napravite na brzinu je savršena opcija za sve koji su u žurbi ili prosto ne žele da provode sate pored šporeta.
Sastojci:
400 g leblebija iz konzerve
1 kašika tahini paste
1 masni čen belog luka , seckani
3 kašike grčkog jogurta
dobro iscediti sok od limuna
Priprema:
1.Ocedite leblebije u situ postavljenom iznad činije.Sipajte leblebije, tahini, beli luk i jogurt u procesor za hranu ili blender i umutite da se ugladi.
2. Mutite dok ne dobijete lepu konzistenciju, a zatim premešajte u činiju.
3. Umešajte sok od limuna i začinite po ukusu.
BONUS VIDEO: