ZDRAV RUČAK NA KAŠIKU Spremite ukusnu boraniju
Foto: Bakina kuhinja

Možete dodati i mirođiju za poseban šmek.

Sastojci:

700-800 g boranije
mirođija
paradajz sok (po želji)
1/2 crnog luka

Za zapršku:

1 kašičica brašna
1/2 šolje pavlake za kuvanje

Priprema:

Crni luk iseckajte i propržite na malo ulja, možete da koristite i onaj u prahu, ali tada nemojte preterano da pržite. Boraniju očistite i operite, pa dodajte u šerpu gde je luk. Prelijte paradajz sokom i sa vrlo malo vode. Začinite po želji i dodajte seckanu mirođiju. Poklopite i kuvajte. Pred kraj pomešajte pavlaku za kuvanje sa brašnom i sipajte u boraniju. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading