JUBILARNI 200. BROJ ALO! TRPEZE Ekskluzivno GORDON REMZI kuva samo za vas
Kada smo pre četiri godine počeli s dodatkom Alo! Trpeza, nismo ni slutili koliko je bitno da recepti budu pažljivo i praktično napisani, namirnice dostupne svima a sagovornici zanimljivi.
Specijalno za ovaj rođendanski primerak planetarno popularni kuvar GORDON REMZI opisuje šta je sve bio spreman da uradi da bi napravio dobar ručak - od toga da je lovio zvečarku da bi je istranžirao, visio iznad strmih litica okeana da bi nabavio školjke, umakao razjarenim ajkulama, peo se visećim stepenicama do helikoptera kao Džejms Bond pa čak i jahao dva bika po pirinčanom polju! I ne samo to - podelio je s nama nekoliko recepata za koje verujemo da nećete odoleti da ih ne probate.
Foto: Profimedia
Foto: Promo
Već naviknuti da nam je samo nebo granica, SRBI IMAJU SVOG ŠAMPIONA i u pravljenju pice! Dobro ste pročitali, Danijel Zlatković je u postojbini pice osvojio laskavu titulu svetskog prvaka i s našim čitaocima podelio tajnu svog pobedničkog recepta.
Kao i u svakom broju dosad, čeka vas još pregršt zanimljivih, slasnih i očaravajućih recepata.
Prijatno!
BONUS VIDEO: