NEMOJTE KUVATI TESTENINU U VODI Biće ukusnija, ako je pripremite na ovaj način
Foto: Bakina kuhinja

Nutricionisti preporučuju kuvanje testenine u maloj količini hladne vode.

Prema njihovim rečima, ovaj način pripreme ima najbolji ukus.

Ali što ne otići korak dalje i poboljšati tu metodu potpuno izbacujući vodu.

Iako se ova metoda ne može koristiti sa svim jelima, savršena je za većinu jela od testenine.

Tajna je u tome da vodu zamenite tečnošću sa kojom ćete servirati testeninu. To znači da je odmah kuvamo u supi ili sosu.

Na ovaj način dobijamo savršen ukus i savršenu konzistenciju.Testenina će odgovarati ukusu i aromi našeg jela.Garantujemo da će biti mnogo ukusnija.

S druge strane, skrob iz kuvane testenine će ući u supu ili sos, blago je zgusnuti i naglasiti ukus.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading