DA LI STE NEKADA PROBALI LAŽNU MUSAKU? Brzo se sprema, a jede još brže!
Foto: Shutterstock

Sastojci:

800 g mlevenog mesa

1 kg krompira 
1 paprika
2 crna luka 
2-3 paradajza 
300 g sira 

Priprema:

Krompir isecite na kolutove, pa začinite i sipajte maslinovo ulje.

Što više začina to je povrće ukusnije. Dobro promešajte, a zatim na pleh stavite pek papir, nauljite i poređajte krompir.

Pecite na 180°C oko 20-25 minuta. Propržite iseckani crni luk, pa dodajte mleveno meso.

Kada je gotovo sipajte preko ispečenog krompira i rasporedite.

Zatim dodajte iseckanu papriku i paradajz isečen na kriške.

Pospite rendanim sirom. Pecite na 180°C oko 15 minuta. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading