SPREMITE VRHUNSKO VARIVO Fantastični kelj sa suvim rebrima i kobasicom, ukus koji se pamti
Okrepljujuće jelo na kašiku, puno vitamina i minerala
Potrebno je:
1 glavica kelja
1 praziluk
2 zelene paprike
200 gr suvih rebara
100 gr suvih kobasica
2 šargarepe
2 krompira
1 paradajz
2 čena brelog luka
malo peršunovog i celerovog lista
ulje, aleva paprika
začin so
1 kašičica brašna
Priprema:
Na ulju propržiti seckan praziluk ili glavicu luka, papriku i šargarepu dodati malo aleve paprike.
Foto: Bakina kuhinja
Dodati isečena rebra.Kelj iseči na kocke i malo blanširati.
Foto: Bakina kuhinja
Dodati u dinstan praziluk oceđen kelj. Dodati seckan krompir.
Kuvati na malo tečnosti oko 30 min. Na ulju propržiti kobasice pa ubaciti u kelj i kuvati par minuta...
VIDEO