UKISELITE KUPUS ZA SAMO 48 SATI Tajna je u jednom sastojku, a nema pretakanja

alo.rs/S.Ć. | Žena 19.08.2022 16:23

Ako želite da ubrzate taj proces nudimo vam rešenje

Foto: Youtube/Printscreen

Prava domaćinska zimnica ne može da se zamisli bez kiselog kupusa. Od njega možete da pravite sarme, podvarak…, ali je proces kiseljenja dugotrajan, a domaćice imaju sve manje i manje vremena, a većina njih nema ni uslova za to.

Ako želite da ubrzate taj proces nudimo vam rešenje. Lako i jednostavno ukiselite kupus bez puno nereda. Nema pretakanja i sve je gotovo za 48 sati.

 Sastojci:

  • glavica kupusa
  • sirće
  • 1 kašika soli

Priprema:

Glavicu kupusa izdubite u sredini i očistite. Unutra sipajte sirće i so i dobro je protresite kako bi se sastojci svuda jednako rasporedili. Zatim ga stavite u kesu i ostavite u zamrzivaču 48 sati. Nakon toga odmrznite i kiseli kupus je spreman.

BONUS VIDEO

 

Expand player
Pogledajte više