SAMO ZA NAJNESTRPLJIVIJE Ova čokoladna torta se brzo sprema
Toliko je lako, a ukusno, da kada jednom probate stalno ćete praviti.
Pomorandža je čini osvežavajućom, a ni sastojci nisu skupi.
Isplati se da probate recept.
Sastojci:
1 kora pomorandže
150 g brašna
100 g šećera
60 g kakao praha
2 kašičice praška za pecivo
90 g putera
370 ml tople vode
30 ml soka od pomorandže
150 g čokolade
150 ml slatke pavlake
Priprema:
Pomešajte brašno, šećer, kakao, rendanu koricu pomorandže i prašak za pecivo.Promešajte, pa dodajte vodu, sok od pomorandže i puter.
Dobro umutite, pa dobijenu smesu sipajte u silikonski kalup i pecite u mikrotalasnoj 6 minuta na 400W.
Čačkalicom proverite da li je gotova.
Otopite čokoladu sa slatkom pavlakom i prelijte tortu.
Napomena:
Ukoliko nemate mikrotalasnu, tortu možete da pečete i u rerni nekih 10-15 minuta, samo čačkalicom proverite da li je gotova.
BONUS VIDEO:
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)