SAMO ZA NAJNESTRPLJIVIJE Ova čokoladna torta se brzo sprema
Foto: Youtube/Printscreen

Toliko je lako, a ukusno, da kada jednom probate stalno ćete praviti. 

Pomorandža je čini osvežavajućom, a ni sastojci nisu skupi.

Isplati se da probate recept

Sastojci: 

1 kora pomorandže
150 g brašna
100 g šećera
60 g kakao praha
2 kašičice praška za pecivo
90 g putera
370 ml tople vode
30 ml soka od pomorandže
150 g čokolade 
150 ml slatke pavlake 

Priprema:

Pomešajte brašno, šećer, kakao, rendanu koricu pomorandže i prašak za pecivo.Promešajte, pa dodajte vodu, sok od pomorandže i puter.

Dobro umutite, pa dobijenu smesu sipajte u silikonski kalup i pecite u mikrotalasnoj 6 minuta na 400W.

Čačkalicom proverite da li je gotova.

Otopite čokoladu sa slatkom pavlakom i prelijte tortu. 

Napomena:

Ukoliko nemate mikrotalasnu, tortu možete da pečete i u rerni nekih 10-15 minuta, samo čačkalicom proverite da li je gotova. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading