SAČUVAJTE "LETO" U ZAMRZIVAČU Evo kako najlakše da spremite sataraš za zimu

bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć. | Žena 19.09.2022 11:17

Omiljeno jelo ne moramo jesti samo kad je sezona, po bakinom receptu možemo čuveni sataraš obedovati cele zime

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

2 kg. luka
6 kg paprike
1.5-2 kg. paradajza
400 ml ulja
soli

Priprema:

Luk iseći na rezance pa ga propržiti da bude staklast dodati papriku na tanje kolutova. Pržiti da omekne pa na kraju dodati isečen oljušten paradajz. 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Pržiti da ostane malo tečnosti.  Posoliti i to je gotove. Treba oko 30 minuta. Ostaviti da se ohladi sipati u plastične kutije zatvoriti i spakovati u zamrzivač.

Expand player
Pogledajte više