UPIJA MASNOĆU I HRANA SE NEĆE LEPITI Dodajte ovu namirnicu u tepsiju, pre pečenja i dobićete savršeno jelo (VIDEO)
Kada pečete mafine, projice ili tome slično, pre stavljanja u pleh, pospite malo pirinča, koji će upiti višak masnoće i sprečiti lepljenje.
Svaka žena koja se bavi kuhinjom, voli da ima neki "trik u rukavu", koji će joj olakšati pravljenje raznih jela.
Koliko god da uživaju u kuvanju i pečenju, nijedna žena ne voli da provede mnogo sati "zarobljena", kako zbog samog pravljenja hrane, tako i zbog naknadnog čišćenja.
Sigurni smo da se i vama nekada desilo da nakon pečenja, na primer mafina ili projica, iza njih ostane višak masnoće ili se zalepe za tepsiju.
Međutim, postoji odličan trik kako to da sprečite.
Sve što treba jeste da sipate pirinač u kalupe, zatim stavite korpice za mafine i u njih sipate smesu.
Pirinač će pokupiti sav višak vlage i masnoće, a takođe se korpice neće zalepiti za pleh.
Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.