SRPSKI STARINSKI RECEPT NA BRŽI NAČIN Mali slatkš desertić, koji se ne mesi, samo se razvije i peče

bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć. | Žena 09.10.2022 08:28

Uživajte u predivnoj poslastici uz čaj ili kafu

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:
gotovo tresto
malo džema

Priprema:
Testo odmrznuti ako je smrznuto pa ga odmotati zajedno sa papirom. Premazati ga po želji, može slana ili slatka varijanta. 

Ja sam jednostavno premazala džemom.Iseći točkićem na trake  pa uvijati sa gornje i donje strane tako da se satavi na sredini. Ređati u obložen pleh papirom. 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Peći na 210 stepeni C oko 30 min. da lepo porumeni. Uvaljati u prah šećer izmešan sa vanilom. 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Uživajte u ovom malo slatkom desertiću.


Expand player
Pogledajte više