POSNI SPECIJALITET IZ BAKINOG KUVARA Pita od spanaća i pratiluka, ukus koji će svima prijati

bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć. | Žena 05.12.2022 13:59

Pite su uvek popularne posne ili mrsne evo jedne od koje nećete ostati ravnodušni probajte obavezno

Foto: Bakina kuhinja


Potrebno je:
1 pakovanje tanjih kora
1 struk praziluka
200 gr spanaća
1 lonče pirinča (lonče od 100 gr)
ulje
 ml. biber

Priprema:
Luk i spanać iseckati na prupnije pa propržiti da aomekne (ko 5-6 minuta. 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

U to ubaciti malo baren pirinač ( 7 minuta).

Izmešati posloliti i pobiberiti. List gotove kore raširiti na sto, pouljiti pa dodati drugu koru. 

Na nju stavit dve kašike nadeva pa raširiti po celoj  kori. 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 
Expand player
Pogledajte više