POSNI SLAVSKI KOLAČI KOJI SE BRZO PRAVE Dekorativne i ukusne praline poznate kulinarske blogerke Minje Bogdanovski
Sastojci:
* 100 g bele čokolade za kuvanje
* 2 kašike ulja
* 50 g pečenog neslanog kikirikija
* 50 g suvih kajsija
* 1 kašika meda
* Sedef u prahu
Priprema:
Otopite čokoladu i ulje. Napunite silikonski kalup, okrenite ga i ostavite da se višak ocedi. Stavite u frižider pet minuta, a onda još jednom ponovite postupak punjenja čokoladom i hlađenje. U blenderu sameljite kikiriki, dodajte med i kajsije i zajedno usitnite. Napunite kalup ali ne do vrha. Istopljenom čokoladom zatvorite kupe. Ostavite da se stegnu, pa ih izvadite iz kalupa.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)