Brza i jednostavna: Torta sa malinama
Topi se u ustima
Sastojci
Potrebno je:
- 1 veće pakovanje (210 g) piškota
- 600 g krem šlaga
- 600 ml kisele vode
- 1 čaša (180 ml) kisele pavlake
- 300 g mlevenog plazma keksa
- 500 g malina
- 250 ml mleka
- 1 kašika šećera
Priprema
Umutiti 600 g krem šlaga sa 600 ml kisele vode. Dodati 1 čašu kisele pavlake i sjediniti sa šlagom. Ovu smesu podeliti na dva dela.
U jedan deo dodati 300 g mlevenog plazma keksa.
Piškote natopiti u hladno mleko i poređati na plato. Zatim piškote premazati filom sa plazmom. Preko poređati maline (mogu se koristiti sveže ili iz zamrzivača).
Preko malina posuti 1 punu kašiku šećera, a onda naneti drugu polovinu fila. Tortu pre služenja dobro ohladiti u frižideru.