OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA JNA Kuvar pokazao dugo čuvani recept za pravi vojnički pasulj

alo.rs/S.Ć. | Žena 20.12.2022 17:37

Važno je znati da se pasulj ne meša do zaprške kako bi zrno ostalo celo i kako ne bi zagorevao

Foto: Youtube/Printscreen

JNA kuvari preporučuju da se pasulj sve do zapržavanja ne sme mešati. Svi koji su služili vojsku u staroj Jugoslaviji i dan-danas se sa setom sećaju JNA vojničkog pasulja

Sada, zahvaljujući specijalnom kuvaru objavljenom na sajtu JNA kuvar, i civili mogu da uživaju u jelima iz vojničkog kazana.

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Printscreen

 

Na sajtu JNA kuvar mogu se naći brojni recepti za jela koja su bila dostupna vojnicima Jugoslovenske narodne armije uključujući razne supe, čorbe, jela od ribe, kao i jela od mesa.

 

Expand player
Pogledajte više