ZA SVE PRILIKE Smeđe čizme, modni klasik idealan za zimske kombinacije
Foto: Printscreen

Od omiljenih sezonskih klasika u potpuno novom ruhu do modela obojenih najpoželjnijim trendovima sezone, modni noviteti su jedna od stvari zbog kojih se radujemo hladnim danima. Uz sakoe i kapute, trikotažu i farmerke, čizme se ove sezone izdvajaju kao jedan od neizbežnih modnih favorita za hladne dane.

A koje modele ćemo nositi ove sezone?

Jedan od prvih modnih detalja koji ćemo dodati u svoju garderobu na početku sezone su nesumnjivo udobne čizme. Kao neizostavni deo svake zimske garderobe, taj jedan model praktičnih i trendi čizama ponovo će biti prvi izbor pri kreiranju odevnih kombinacija. Jedan od modela koji će se naći visoko na listi najpoželjnijih trendova zahvaljujući odličnim novim modelima koji su za zimu preplavili i high street i high end kolekcije su braon čizme.

Obuća za zimu

Jednako elegantne i raznovrsne kao i popularni modeli u crnoj boji, braon čizme su savršen izbor za svaku garderobu i stil koji, za razliku od crne, uvek dolazi sa daškom boemskog šarma. Ove zime, braon čizme su našle svoje mesto u svakoj kolekciji - od high end do high street do brendova posvećenih kvalitetnoj i klasičnoj obući sa trendi potezom.

ZA SVE PRILIKE Smeđe čizme, modni klasik idealan za zimske kombinacije

Foto: Printscreen

 

Iza najboljih zimskih modela braon čizama krije se inspiracija stilom sedamdesetih godina prošlog veka, kada su čizme bile jedan od omiljenih modela obuće, a braon boja neizostavan deo zimske palete boja. Uz modele sa retro dodirom, nove kolekcije donele su i veoma moderno izdanje smeđih čizama - sa zdepastim đonom.

Kombinacija braon boje i različitih modela čizama ponudila je ove godine savršen modni dodatak za zimsku sezonu, koji će podjednako dobro izgledati u kombinaciji sa romantičnim haljinama, poslovnim klasicima, ležernim vikend izdanjima i cool komadima za sve zimske žurke. Svaki model koji možete poželeti u pregršt prelepih nijansi braon - braon čizme su jedan od komada koje vredi dodati u svoju zimsku garderobu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading