DA SRCE ZATREPERI Najlepše poruke za Dan zaljubljenih, zapaliće nove iskre
Foto: Shutterstock

Dan zaljubljenih ne treba da bude jedini dan kada iskazujemo ljubav, ali može da bude podsetnik koliko je dragoceno kada učinimo nešto lepo i nežno za voljenu osobu.

Mali trenuci pažnje uvek osvežavaju odnose, bude nove iskre i govore - Stalo mi je do tebe. To ne moraju da budu skupoceni pokloni, niti velika iznenađenja - ponekad je potrebno samo da, na sebi svojstven način, podsetite voljenu osobukoliko ste na njoj zahvalni.

Ukoliko želite da za dan zaljubljenih prenesete lepe poruke, donosimo vam reči koje govore više od "volim te". U galeriji ispod pročitajte neke od najlepših citata i poruka za Dan zaljubljenih i podelite ga sa nekim zbog koga vaše srce kuca najsnažnije.

Najlepše poruke za dečka ili devojku.

Čitaj sada ovo polako, niko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim to ti sada pišem, ja bez tebe više ne mogu da dišem! Srećan Dan zaljubljenih!

Ti si moja ljubav, java i san, hoću da te volim najlepše što znam, hoću da gledam tvoje oči i vidim osmeh tvoj, voleću te ljubavi ceo život svoj!

Ako te plašim – zovi 192, ako te palim – zovi 193, ako te povredim – zovi 194, ako me želis, samo me nazovi! Srećan Dan zaljubljenih!

Iz “Zavoda za Zaljubljenje” Vas obaveštavaju, da u ovom trenutku, nekome neizmerno nedostajete. Zato Vas molimo da uzvratite poruku na ovaj broj. Hvala.

Od tvog dodira sunce se skriva, od tvog osmeha vatra se gasi, od tvog pogleda rana se pretvara u najlepši san i šta još da ti pričam kad mi nedostaješ svaki dan…

Obaveštavamo Vas da ste krivi za bankrot firme “Soko Štark”. Prodaja slatkiša je opala kada je utvrđeno da je osoba koja ovo čita, slađa od bilo čega. Srećan Dan zaljubljenih slatkišu moj.

Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada šaljem, ti ga na usne stavi jer od srca ga dajem, toplinu njegovu oseti, ima zadatak da te na moju ljubav podseti.

Čitaj sada ovo polako, niko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim to ti sada pišem, ja bez tebe više ne mogu da dišem!!

Ti si moja ljubav, java i san, hoću da te volim najlepše što znam, hoću da gledam tvoje oči i vidim osmeh tvoj, voleću te ljubavi ceo život svoj!!!

Jedino ti znaš šta mi treba, tvoj topli osmeh i ljubav do neba. Jedino ti mozeš to da mi daš, zato te i volim, samo da znаš.

Često je teško pronaći reči, jer je onih pravih malo, zar su one potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo: SREĆAN DAN ZALJUBLJENIH.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading