Kombinacije u koje se kunu i modne influenserke: Vodeći high street brendovi za proleće forsiraju za većinu omiljene komade
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Još malo pa ćemo odlažiti zimske jakne i potražiti laganije komade odeće za proljeće. Promenjivo vreme donosi i mogućnost raznih kombinacija i omogućava brojne stilske igre.

Kožna jakna i uske farmerke

Kožna jakna je neizostavan prolećni komad. Nosi se kada je napolju još malo prohladno, ali i previše toplo za zimske jakne i kapute.
Kožna jakna je uvek prisutna na modnoj sceni, ali je ove sezone posebno u trendu. To znači da vodeći high street brendovi nude brojne modele.

 Ispod jakne nosite tanak i udoban džemper ili omiljenu majicu, kratke čizme ili patike.

Bukle jakna i široke farmerke

Ovog proleća takozvana bukle jakna se uveliko vratila. To je elegantna i klasična jakna koja privlači poglede svojim materijalom i istaknutim dugmadima. Da biste ublažili njegov pomalo strog izgled, kombinujte ga sa popularnim farmerkama širokih nogavica. Od cipela birajte baletanke, popularne mokasine, a patike će biti fantastičan izbor za opušteniju modnu kombinaciju.

Teksas jakna i farmerke

Teško je zamisliti proleće bez teksas jakne. Kompleti su ove sezone izuzetno popularni, zato je kombinacija 'džinsa sa teksasom' pravi hit. Nosite svoju omiljenu teksas jaknu uz omiljene farmerke. Komadi iste nijanse/boje teksasa izgledaju odlično, ali ako želite da se poigrate kontrastima, izaberite tamnije farmerke i jaknu svetlije nijanse.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading