PEKARI ZNAJU CAKU Ako u testo dodate jedan sastojak, kifle će biti meke i sveže i posle 3 dana
Niko ne voli da jede ustajalo testo i zato vam otkrivamo fantastičan trik pomoću kojeg će lepinje, hleb i pite biti sveže i po 3 dana.
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno.
On pomaže kod svih vrsta testa, a u pitanju je skrob. Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, a lepinje i pite ukusnije i svežije.
Ono što je bitno da uradite je da pomešate skrob sa brašnom, pa da tako dodate u testo, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
možda vas zanima
magazin novosti/Alo.rs/J.M.
ZAŠTO NAM JE POTREBAN SKROB? Ova hrana je bogata ovim ugljenim hidratima
informer/Alo.rs/J.M.
UKOLIKO SU VAM PEŠKIRI GRUBI Uz pomoć ovog trika će biti meki kao duša
informer/Alo.rs/J.M.
Komentari (0)