"RUŽNE" SANDALE PONOVO U MODI Nekada obuća ribara, a sad u luksuznoj verziji kojoj niko ne može odoleti
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Model sandala za kojim zaljubljenice u modu haraju od prošle sezone polako ali sigurno zauzeo je svoje mesto u prodavnicama, ali i brojnim garderobama. 'Ružne', koje se nazivaju i 'rakovi' sandale vraćaju se na scenu ove tople sezone i to u luksuznoj verziji. Svako ko traži malo udobnosti sa dodirom stila može ponovo da računa na sandale sa remenima.

Foto: Printscreen/instagram

 

Prošle sezone su postale poznate, pa ako ste ih već kupili, sada možete sa osmehom da ih izvučete iz ormana. U novoj sezoni stižu u novim, veoma kreativnim verzijama, postajući jedan od najiščekivanijih trendova za proleće i leto 2023.

Inspirisana skromnom i praktičnom sandalom koju ribari vole da nose, lako prepoznatljiva estetika ovih sandala na prvi pogled uključuje strukturu 'kaveza' koja zatvara deo stopala.

Dovoljno su elegantne, raznovrsne i praktične da ih možete nositi satima, nestrpljivo odbrojavajući dane do letnjeg raspusta.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ali postoji i jedan veoma interesantan aspekt koji je dobro imati na umu: to su cipele koje dišu, opremljene udobnim đonom koje, zahvaljujući dizajnu kaveza u obliku kaveza, često ne zahteva čak ni lak za nokte. Odlične vesti za dane kada jednostavno nemate vremena da sve obavite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading