BRZ I JEFTIN KOLAČ ZA SVAKI DAN Dvoslojni čoko slatkiš, gotov za 10 minuta
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 375 g putera od kikirikija
  • 150 g kokosovog brašna
  • 30 g šećera u prahu
  • 1 kašičica ekstrakta vanile
  • 2 kašike kokosovog ulja
  • 1 kašičica krupne soli + prstohvat soli
  • 350 g čokolade

Priprema:

Pokrijte kvadratnu posudu (20×20 cm) ) pek-papirom.

U činiji pomešajte puter od kikirikija, kokosovo brašno, šećer u prahu, vanilu i prstohvat soli.

Promešajte i prebacite u kalup, pa izravnajte.

Otopite čokoladu sa kokosovim uljem u mikrotalasnoj pećnici u intervalima od 30 sekundi.

Prelijte čokoladu preko mešavine putera od kikirikija, pospite krupnom solju i stavite u frižider na najmanje dva sata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading